img_2989

konferenspaket med övernattning

Välj en avskild och helt unik plats för ert nästa möte! På Väderöarna har ni havet utanför dörren och en fantastisk miljö att inspireras av. Konferera i det vackra Bohuslän på den svenska västkusten med vårt konferenspaket med övernattning.

 • directions_boat Transport från Hamburgsund
 • meeting_room Konferenslokal
 • coffee Förmiddagsfika
 • restaurant Lunch
 • coffee Eftermiddagsfika
 • sauna Bastu
 • hot_tub Bad i vedeldade badtunnor (ej under sommarsäsongen)
 • dining 2-rätters middag
 • house Övernattning
 • dining Väderöfrukost

Från 2 240 kr /pers

priset är exkl. moms och gäller ankomst sön-tors)

Konferenspaket

Kom till oss på Väderöarna på konferens i en helt unik miljö. Med vårt konferenspaket med övernattning har ni havet utanför dörren,

img_2989
img_2946
bild-bastu

KONFERENSPAKET

Från 2 240 kr /pers

Boka ett paket med övernattning. För våra nattgäster ingår möjlighet till bad i bastu, badtunnor eller salt hav. På kvällen serveras en välsmakande middag från vår à la carte-meny.

I möteslokalen ryms upp till 30 personer och här finns projektor och trådlöst nätverk. Vi har även två mindre mötesrum med plats för upp till 10 personer. Dessa rum har också trådlöst nätverk och projektor.

Utöver våra grundpaket går det självklart att välja till en rad olika aktiviteter. Kontakta oss för förslag och offert.

*priset är exkl. moms och gäller ankomst sön-tors

I konferenspaket ingår:

 • directions_boat Transport till och från Väderöarna. Vi hämtar upp i Hamburgsund
 • meeting_room Konferenslokal med projektor och trådlöst nätverk
 • house Logi i dubbelrum
 • emoji_food_beverage Förmiddagsfika
 • restaurant Lunch med kaffe
 • emoji_food_beverage Eftermiddagsfika
 • sauna Bastu
 • hot_tub Bad i vedeldade badtunnor (ej under sommarsäsongen)
 • restaurant 2-rätters middag
 • restaurant Frukost

Boka konferenspaket

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Spännande aktiviteter

Ibland kan det vara skönt att bryta konferenssittningen och istället ge sig ut på spännande aktiviteter. Här är det bara din fantasi, och till viss del vädret, som sätter gränser.

Vi kan ordna allt från GPS-orientering till dykning i ett av Sveriges bästa dykvatten. Hummerfiske, kräftfiske, makrillsfiske och kajakpaddling står också på menyn.

Vi samarbetar med några av västkustens bästa, Upplevelsebolaget i Uddevalla för utomhusaktiviteter och Dyk-Leif i Hamburgsund för dykning. De är båda mycket erfarna inom sitt gebit och vet precis hur de ska göra för att ni ska få en riktigt minnesvärd aktivitet.

När det handlar om fiske har vi vår egen Johny. Det finns inget han inte vet om havskräftor och hummer, och det han inte vet är inte heller värt att veta. 

tina kastas

SKALDJURSFISKE

Ni är varmt välkomna ombord för att dra era egna humrar. Krabba är en vanlig bifångst och den kokar vi så snart vi kommit till land för att äta på bryggan med något gott att dricka.

Eller följ med oss när vi lämnar Väderöarna för att dra kräftlänkar, där 10 burar sitter sammanlänkade. Kräftorna finner vi oftast på ca 60 meters djup så det är några meter lina som ska upp… Ni får sedan hjälpa till att agna burarna med nytt bete och sedan kasta i dem i havet.

från 595 kr / pers

kajak

KAJAK

Vi samarbetar med några av västkustens bästa, som Upplevelsebolaget www.upplevelsebolaget.com som gladeligen kommer ut till Väderöarna och kan arrangera allt från kajakpaddling till teambildande aktiviteter som GPS-orientering.

från 600 kr / pers

2014-07-20-1124-051-2-1024x512

TESTA PÅ ATT DYKA

Vi samarbetar med några av västkustens bästa, som Dyk-Leif i Hamburgsund för dykning. De är båda mycket erfarna inom sitt gebit och vet precis hur de ska göra för att ni ska få en riktigt minnesvärd aktivitet.

från 1000 kr / pers

Vanliga frågor
HUR LÅNG TID TAR RESAN UT?

Normalt sett tar resan direkt från Hamburgsund ca 35 – 40 minuter, går båten via Fjällbacka tar det ca en timme. Från Fjällbacka ut till Väderöarna tar det också ca 40 minuter, så den sammanlagda tiden Hamburgsund – Fjällbacka – Väderöarna är ungefär en timme.

HAR NI ÖPPET ÅRET OM?

Ja! Vi har öppet året om! Under lågsäsongen har vi bemannat när vi har bokningar så ring oss gärna.

VAR GÅR BÅTARNA IFRÅN?

De går normalt sett från Hamburgsund, strax till vänster om linfärjan över till Hamburgö. Under högsäsongen går de på regelbundna turer från Fjällbacka och Hamburgsund. Vi kan även hämta i Fjällbacka under lågsäsong om ni säger till i god tid. Önskar ni åka från andra ställen hjälper vi er gärna under lågsäsong, men under sommaren när båtarna går på regelbunden turlista har vi svårt att hinna med extra stopp.

GÅR BÅTARNA UT I ALLA VÄDER?

Ja, våra katamaranbåtar är byggda i England, Southampton och de klarar av vindar över 30 sekundmeter, det tar bara lite längre tid att komma ut.

KAN MAN KOMMA IN I LOTSUTKIKEN?

Lotsutkiken drivs av en ideell förening. De bemannar så gott som dagligen under högsäsong och mer sporadiskt under lågsäsong. När de är på plats hissas en flagga som syns tydligt från restaurangen. Ni kan då komma in i tornet och även klättra hela vägen upp för en 360-graders utkik över Väderöarna. Det finns ett schema där ni i förväg kan gå in och se hur deras bemanning ser ut, samt läsa mer om det arbete föreningen gör. Den länken hittar du här. Bli gärna lotsvärd!

KAN MAN ÅKA UT MED EGEN BÅT?

Absolut, vi har en gästhamn med plats för 25 – 30 båtar men vi tar inte reservationer i gästhamnen. När vädret är bra och vindarna ligger från rätt håll finns det många bra naturhamnar runt ön. På västra sidan ligger Strömsund, där finns det bra skydd och förtöjningsmöjligheter.

HUR MÅNGA HOTELLRUM HAR NI?

Vi har 22 hotellrum & 53 bäddar.

VAR KAN MAN PARKERA?

Titta på länken här, då finner du en karta över parkeringar i Tanums kommun.

Thanks for a great stay with so many nice experiences all the way from the boat transport to the tasty food and drinks in your lovely and authentic facilities! Will definitely be back and revisit your beautiful island!
Bjarne Hultquist
Tack för ett mycket fint arrangemang på Väderöarna! Allt fungerade jättebra! Födelsedagsbarnet Christer blev firat ordentligt av oss alla och gästerna var mycket nöjda! Er kock är mycket duktig och Fredrik tog väl hand om oss! Tack för allt engagemang med bokningen från dig och Anna att få till helgen till en minnesvärd sådan.
Judy
Hej, vår vistelse får högsta betyg. Mat, service, badtunna, bastu, rum mm . Dessutom hade vi tur med ett underbart väder. Vi kommer med all säkerhet komma tillbaka och delger vistelsen till våra vänner. Tack för en så mysig vistelse. Mvh Kicki ( med mina 7 vänninor) Skickat från min iPhone
Kicki med 7 väninnor
Fantastiskt! Förutom läget mitt i havet så var det lyx att få god mat -10 fyrar av fem möjliga…. Tack Kocken! Och Tack Fiskaren som visade oss hur man fiskar havskräftor. Extra krydda var ju Bernersennenhunden Vanja. Fint och fräscht rum med vidunderlig utsikt. Vädrets makter var med oss. Och att se Tobisgrisslor..
Helén
Tack så hjärtligt från oss för vistelsen Vi firade vår bröllopsdag ute på Väderöarna och Wärdshuset!! Vilket mottagande, vilken service, idyll och fantastisk mat, champagne, personal och boende! Kan inte bli bättre!! Vi reser mycket och bor ofta på 4-5☆ hotell Det vi fick ute på Wärdshuset överträffade många av de boendena Så riktigt hög klass framförallt på personal och service!! Värt så oerhört mycket för oss
Torkel & Anna
Dear team at Väderöarna, thank you so much for our pleasant stay! We were on the island last week-end and enoyed every minute. Everyone was so friendly, the food was exceptionnally good, the rooms were beatutiful – nothing more we could have asked for! All the best to the whole team! We will be recommending a stay with you and are looking forward to coming again!
Leslie & Frank
Hej! Vi var ett sällskap på 14 personer som trots att den första dagen innehöll en massa regn och den andra dagen innehöll en massa blåst så var alla supernöjda. Inga brister att notera. Fantastiskt trevlig och personal, och vilken mat! Superb!!!! Hälsningar! Johan
Johan
Everything was perfect! Thank you, all! Knut
Knut
Hej! Vi har haft en mycket trevlig helg på Väderöarna, inte minst gott väder! God mat, trevligt bemötande av alla! Vi kände oss som ”hemma”! Det enda vi saknade var hårt bröd till frukosten!! Vi kommer tillbaks! Familjen Morgardt, (11 personer)
Mogart
Som dere skjønner hadde vi en fantstisk opplevele og den avslappete holdning kombinert med et stramt opplegg passet oss veldig bra.
konferensgäst i oktober 2023
Carl
Helt underbar vistelse i trevlig miljö o med riktigt bra mat o service inriktad personaler 👍 Kommer gärna tillbaka till
gäst 2 november 2023
Stefan

Populära paket

Strandpilt i solnedgång 2
Populär

DAGSTUR

restaurant
Lunch
directions_boat
båt t/r

Lämna fastlandet och ge dig ut på havet! Våra båtar går från Hamburgsund hela året och väl ute på ön serveras ni en god och härlig lunch (dryck tillkommer).

Från 595 kr/pers
bild-badtunnor
Populär

VÄDERÖPAKET

house
Logi
hot_tub
Badtunna
sauna
Bastu
restaurant
Lunch
restaurant
Middag
restaurant
Frukost

Ibland kan det vara skönt att inte behöva tänka efter utan låta någon annan ta hand om allt. Boka då vårt Väderöpaket.

Från 1 995 kr/pers
buqbh
Populär

KRÄFTFISKEPAKET

house
Logi
hot_tub
Badtunna
sauna
Bastu
restaurant
Lunch
restaurant
Middag
restaurant
Frukost

Följ med oss ut på havet för att fiska något av det godaste man kan äta.

Från 2 995 kr/pers