65faa2f9-f04e-421e-b2de-afa90091aaed

Trebäddsrum

Våra trebäddsrum är perfekt när du reser med ett mindre sällskap eller familjen. Rummen är belägna precis intill havet, vilket gör att du alltid vaknar upp med havsutsikt och närhet till alla aktiviteter och vackra platser här på ön.

Komfort och skärgårdscharm

Väderöarnas trebäddsrum är en kombination av komfort och rustik skärgårdscharm. Rummen har allt du behöver för en avkopplande vistelse på vår ö. Du har alltid nära till de aktiviteter som finns att göra, såsom vandring och kräft- och hummerfiske. Njut av det stilla havslugnet och skönheten på Väderöarna inuti ditt rum.


  • home 16 – 24 m²
  • bathroom Delat badrum
  • chair_alt Stol
  • dry_cleaning Lakan, handduk, scampoo, tvål
  • air_purifier_gen Hårtork (finns att låna)
  • crib Resesäng (finns 1 st att låna)
fbe862c6-67c4-4801-91d0-adcd00b12f83 (1)
ef892316-d213-4ceb-80f6-ae3f00a4c314
c17049b9-9d9f-4ff8-8e03-ae3f00a4ccdd
Trebäddsrum Axel
Trebäddsrum Bernad
Trebäddsrum Gabriel

Trebäddsrum

Rum: Axel, Bernad och Gabriel (Värdshuset)

Rummet passar för dig som reser med familjen eller flera vänner

 

  • Rummen har kvar charmen och rustiken från tiden förr på Väderöarna
  • Ligger på övervåningen på Värdshuset
  • Fördelen att bo här är närheten till restarangen och bastu med badtunnor

Välj din upplevelse

Din resa till Väderöarna blir mycket roligare genom att boka vårt paket, eller något liknande. Texten om ”Ni har alltid möjlighet att välja olika rumskategori när ni bokar på webben.” eller så för att förtydliga hur man bokar.

bild-badtunnor
Populär

VÄDERÖPAKET

house
Logi
hot_tub
Badtunna
sauna
Bastu
restaurant
Lunch
restaurant
Middag
restaurant
Frukost

Ibland kan det vara skönt att inte behöva tänka efter utan låta någon annan ta hand om allt. Boka då vårt Väderöpaket.

Från 1 995 kr/pers
buqbh
Populär

KRÄFTFISKEPAKET

house
Logi
hot_tub
Badtunna
sauna
Bastu
restaurant
Lunch
restaurant
Middag
restaurant
Frukost

Följ med oss ut på havet för att fiska något av det godaste man kan äta.

Från 2 995 kr/pers
img_4858

HUMMERPAKET

house
Logi
hot_tub
Badtunna
sauna
Bastu
restaurant
Lunch
restaurant
Middag
restaurant
Frukost

Första måndagen efter 20 september startar hummerfisket, och vattnet mellan fastlandet och Väderöarna fylls med små bollar där varje boll representerar en tina.

Från 3 295 kr/pers
img_6794

STANNA LITE LÄNGRE

house
Logi
hot_tub
Badtunna
sauna
Bastu
restaurant
Lunch
restaurant
Middag
restaurant
Frukost

En av de vanligaste kommentarerna vi får från våra gäster när de kliver på båten för att lämna Väderöarna är ’Vi önskar att vi skulle stanna lite längre.

Från 3 395 kr/pers

Hittar du inte det du söker

Vi anpassar oss gärna efter dina önskemål. Kontakta oss nedan, så skräddarsyr vi din upplevelse!

Vanliga frågor
HUR LÅNG TID TAR RESAN UT?

Normalt sett tar resan direkt från Hamburgsund ca 35 – 40 minuter, går båten via Fjällbacka tar det ca en timme. Från Fjällbacka ut till Väderöarna tar det också ca 40 minuter, så den sammanlagda tiden Hamburgsund – Fjällbacka – Väderöarna är ungefär en timme.

HAR NI ÖPPET ÅRET OM?

Ja! Vi har öppet året om! Under lågsäsongen har vi bemannat när vi har bokningar så ring oss gärna.

VAR GÅR BÅTARNA IFRÅN?

De går normalt sett från Hamburgsund, strax till vänster om linfärjan över till Hamburgö. Under högsäsongen går de på regelbundna turer från Fjällbacka och Hamburgsund. Vi kan även hämta i Fjällbacka under lågsäsong om ni säger till i god tid. Önskar ni åka från andra ställen hjälper vi er gärna under lågsäsong, men under sommaren när båtarna går på regelbunden turlista har vi svårt att hinna med extra stopp.

GÅR BÅTARNA UT I ALLA VÄDER?

Ja, våra katamaranbåtar är byggda i England, Southampton och de klarar av vindar över 30 sekundmeter, det tar bara lite längre tid att komma ut.

KAN MAN KOMMA IN I LOTSUTKIKEN?

Lotsutkiken drivs av en ideell förening. De bemannar så gott som dagligen under högsäsong och mer sporadiskt under lågsäsong. När de är på plats hissas en flagga som syns tydligt från restaurangen. Ni kan då komma in i tornet och även klättra hela vägen upp för en 360-graders utkik över Väderöarna. Det finns ett schema där ni i förväg kan gå in och se hur deras bemanning ser ut, samt läsa mer om det arbete föreningen gör. Den länken hittar du här. Bli gärna lotsvärd!

KAN MAN ÅKA UT MED EGEN BÅT?

Absolut, vi har en gästhamn med plats för 25 – 30 båtar men vi tar inte reservationer i gästhamnen. När vädret är bra och vindarna ligger från rätt håll finns det många bra naturhamnar runt ön. På västra sidan ligger Strömsund, där finns det bra skydd och förtöjningsmöjligheter.

HUR MÅNGA HOTELLRUM HAR NI?

Vi har 22 hotellrum & 53 bäddar.

VAR KAN MAN PARKERA?

Titta på länken här, då finner du en karta över parkeringar i Tanums kommun.

Thanks for a great stay with so many nice experiences all the way from the boat transport to the tasty food and drinks in your lovely and authentic facilities! Will definitely be back and revisit your beautiful island!
Bjarne Hultquist
Tack för ett mycket fint arrangemang på Väderöarna! Allt fungerade jättebra! Födelsedagsbarnet Christer blev firat ordentligt av oss alla och gästerna var mycket nöjda! Er kock är mycket duktig och Fredrik tog väl hand om oss! Tack för allt engagemang med bokningen från dig och Anna att få till helgen till en minnesvärd sådan.
Judy
Hej, vår vistelse får högsta betyg. Mat, service, badtunna, bastu, rum mm . Dessutom hade vi tur med ett underbart väder. Vi kommer med all säkerhet komma tillbaka och delger vistelsen till våra vänner. Tack för en så mysig vistelse. Mvh Kicki ( med mina 7 vänninor) Skickat från min iPhone
Kicki med 7 väninnor
Fantastiskt! Förutom läget mitt i havet så var det lyx att få god mat -10 fyrar av fem möjliga…. Tack Kocken! Och Tack Fiskaren som visade oss hur man fiskar havskräftor. Extra krydda var ju Bernersennenhunden Vanja. Fint och fräscht rum med vidunderlig utsikt. Vädrets makter var med oss. Och att se Tobisgrisslor..
Helén
Tack så hjärtligt från oss för vistelsen Vi firade vår bröllopsdag ute på Väderöarna och Wärdshuset!! Vilket mottagande, vilken service, idyll och fantastisk mat, champagne, personal och boende! Kan inte bli bättre!! Vi reser mycket och bor ofta på 4-5☆ hotell Det vi fick ute på Wärdshuset överträffade många av de boendena Så riktigt hög klass framförallt på personal och service!! Värt så oerhört mycket för oss
Torkel & Anna
Dear team at Väderöarna, thank you so much for our pleasant stay! We were on the island last week-end and enoyed every minute. Everyone was so friendly, the food was exceptionnally good, the rooms were beatutiful – nothing more we could have asked for! All the best to the whole team! We will be recommending a stay with you and are looking forward to coming again!
Leslie & Frank
Hej! Vi var ett sällskap på 14 personer som trots att den första dagen innehöll en massa regn och den andra dagen innehöll en massa blåst så var alla supernöjda. Inga brister att notera. Fantastiskt trevlig och personal, och vilken mat! Superb!!!! Hälsningar! Johan
Johan
Everything was perfect! Thank you, all! Knut
Knut
Hej! Vi har haft en mycket trevlig helg på Väderöarna, inte minst gott väder! God mat, trevligt bemötande av alla! Vi kände oss som ”hemma”! Det enda vi saknade var hårt bröd till frukosten!! Vi kommer tillbaks! Familjen Morgardt, (11 personer)
Mogart
Som dere skjønner hadde vi en fantstisk opplevele og den avslappete holdning kombinert med et stramt opplegg passet oss veldig bra.
konferensgäst i oktober 2023
Carl
Helt underbar vistelse i trevlig miljö o med riktigt bra mat o service inriktad personaler 👍 Kommer gärna tillbaka till
gäst 2 november 2023
Stefan