Tfn: +46 (0)525-320 01 | info@vaderoarna.com | Boka online | Bordsbokning: +46 (0)525 320 06Kickoff - Konferens- Möte på Väderöarna
– en unik upplevelse

Att konferera på Väderöarna är att ge ert möte en extra dimension. Genom att komma bort och byta arbetsmiljö banar Du väg för en stark sammanhållning och kreativa resultat. Med avskildheten och det lilla formatet kommer också ökad fokus på det arbete ni är här för att göra. Väderöarna är ständigt tillgängligt, vår, sommar, höst och vinter. Alla årstider har sin charm, och de kala klipporna som stått emot så många stormar skänker lugn till stressade själar.

Väl vid arbetsbordet konfererar ni ostört och umgås om vartannat. Finns det tid för pauser kan ni strosa runt ön, ett måste är också en tur upp till utkiken. När konferensarbetet väl är över ges det tillfälle att ta härliga bad i tunna och bastu och kanske ett dopp i havet? Sedan väntar en härlig måltid i vår ombonade matsal. Kanske somnar Du invaggad av ljudet från ett brusande hav, och vaknar utvilad nästa dag till doften av nybakat bröd.

Vi som jobbar på Väderöarna har alla en stor kärlek till denna plats, och vi

 

lovar att göra vårt bästa för att Din upplevelse också ska bli något extra!

Vi önskar er varmt välkomna!

Boka på info@vaderoarna.com eller tel. +46(0)525 32001